Jiný světy

Jiný světy

Anotace: ...

Říkalas že zimní večery
jsou pro tebe temný
rosvítím svíce v pokoji
neměj strach mí ruce budou jemný.
Z tvý kůže sundám námrazu
a potom tebe z provazů
pozvu tě se mnou na výlety.
Pozvu tě se mnou na výlety
poznáme spolu jiný světy
jsou místa kde to ještě není ,,sjetý''
Do krajů kde z máků květy
jsou v polích jak krev rozlitý
kde havěť hmyzí na trumpety
vyhrává v krčmě U Markéty
u stolů vínem politých.
A všude vůně tymiánu
a cvrkot cikád nad ránem
tam všichni chodí bez županu
jak kdysi Eva s Adamem

Pojď snad se nebojíš...
Autor zenge, 18.12.2008
Přečteno 478x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, raďo, BArBArKO, Holis, Myrja, Mario de Janiero, Lasska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

dobrý a to tak, že dost :o) ST

18.12.2008 22:41:00 | Myrja

Co mám furt psát. ST!

18.12.2008 20:15:00 | Mario de Janiero

Je perfektní, nádherně se čte

18.12.2008 18:16:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí