Co vy?

Co vy?

Anotace: že nám?

Co vy ženy co vy víte
o čem se nám ve snech zdá
jaký máme touhy skryté
kolik v nás je vlastně zla
jsme to my co pytle zrady
odhazujem bez studu
dvě srdce a čtyři brady
z mrdu jdem vstříc osudu
to vy ženy
jste ty sítě
drahý zboží slasti
díky vám jsme nahý řitě
skříplý v chtíči pastí...
Autor zenge, 19.12.2008
Přečteno 455x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Myrja, Mario de Janiero, Jajas, BArBArKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nu a já jsem feministka že jo

20.12.2008 23:20:00 | myší královna

vystih jsi přeci podstatu věci.

20.12.2008 10:46:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí