Jsi jako čokoláda ...

Jsi jako čokoláda ...

Anotace: I přes události posledních hodin, napadají mě i hezčí verše. Musím Ti je poslat, jsou přece pro Tebe ...

Jsi jako čokoláda, jemná a hořkosladká zároveň!
Nemůžu se Tě nabažit, nemůžu se Ti postavit na roveň!
Ráda si Tě po kousíčkách vychutnávám,
ta chuť je příjemná, hříšná, známá ...

Rozpouštíš se jak já pod dotyky Tvými,
miluji erotické hrátky s bonbóny čokoládovými ...
Jsem náročná, vybrala jsem si ten nejlepší kousek z bonboniéry!
S Tebou je život krásnější, bortíš mýty a bariéry!

Mlsáš z mého klína čokoládu i nektar lásky!
Co chutná Ti víc, řekni bez nadsázky?
Vzrušuje mě, když líbám a saji Tvůj úd!
Všechno s Tebou je sladké a já necítím stud ...

Mlsáme vše společně, z úst do úst ...
Je to tak láskyplné! Nepoznáno mi to bylo dosud ...
Slíbáváš maličké částečky čokolády na rtech ulpělých!
Tohle nás vzrušuje, milostné hrátky nás dospělých ...

Lásko, těším se, že brzy si budeme zase hrát!
Hry patří k lásce, to všichni milenci měli by znát ...
Autor ona_a_on, 23.12.2008
Přečteno 864x
Tipy 4
Poslední tipující: CyaNide, BArBArKO, loverose91
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

že se při tom rozpouští stejně jako ona když se jí dotýká :-) je to sladké :-)

06.01.2009 19:40:00 | CyaNide

Rozpouštíš se jak já pod dotyky Tvými, - téhle větě nerozumím, první a poslední slovo... prostě mi k sobě nepadne. Báseň má pěknou myšlenku, ale více se s tím dalo vyhrát...

25.12.2008 17:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí