zorky

zorky

Anotace: z léta....

Příjdou dny horký
já zahánět budu nudu
koupím si zorky
a pod mosty se dívat budu
pod sukně slečnám dlouhonohým.

Možná že známý připadaj mi
z tabel a maturitních fotek
teď už maj asi jiný zájmy
spousta z nich chodí bez kalhotek.

Jo léto,léto
vždycky mě to
krev do hlavy nahrne
někdy níž vždyť ty víš
v plavkách je to patrné...
Autor zenge, 27.12.2008
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: raďo, BArBArKO, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:oP na tohle nende nic řéct.

27.12.2008 22:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí