Proklínaná noc

Proklínaná noc

Anotace: když má holka strach....

Láhev vína-lahodného moku,
mě přivedla k razantnímu kroku.
Dát ti vědět, že bych chtěla
opět spojit naše těla.

Jako jeden zase být, povídat si o ničem
a jen tak snít. Poddat se touze-vášnivě a dlouze.

Užívat si chvíle blaha, stát před tebou zase nahá.
Svádět tě pohledem a svými kroky, milovat se dny, měsíce a roky.

Zas tě cítit ve svém těle-hezký pocit, mít se skvěle.

Když naše vůně pod kůži se nám vrývaly
a dvě těla zase v jedno splývaly
a pokojem se rozléhaly vzdechy
my milování si užívaly jen pod kouskem deky.

Oddáni touze a velkému chtíči, jsme si neuvědomili kolik může mít tenhle akt příčin.

Zaslepení sexem my nemyslely na následky, které můžou vzniknout, když ty do mě budeš chtít zas vniknout.

Teď já chci tě vedle sebe, cítit podporu a objetí
a pevně vědět, že to, co se stalo nebude ústit v nechtěné početí...
Autor Verdička, 29.12.2008
Přečteno 545x
Tipy 6
Poslední tipující: Xindy, Veronikass, Mademoiselle Drea, BArBArKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chybiček tam pár je, ale nikdo není dokonalý... Mně se to líbí...

11.07.2009 22:48:00 | Xindy

Pěkné, má to hlavu i patu. Ovšem nemohu si odpustit rýpnutí - extáze bez extáze... Ehm... Chybička se vloudila, že? ;)

02.01.2009 13:23:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí