Ahoj Soňo

Ahoj Soňo

Anotace: Přijedu za Tebou

AHOJ SOŇO
Omlouvám se Ti, že jsem Ti tak dlouho nenapsala,
ale stěhovali jsme se a tvou adresu jsem někam dala.
Prožila jsem lásku, ale už je zas pryč,
Ježíšek k Vánocům přines mi barevný míč
a lyže Artis a fenku Betis.
Naše míca porodila koťátka,
je zase léto a vlasy mám do krátka.
Jedno je strakatý a druhý bílý,
dostala jsem poznámku a máma hned šílí.
Kecaly jsme dýl s holkama na záchodech
a tříďa nás po zvonku chytl na schodech.
V zimě tu bylo až po kolena sněhu,
už se moc těším na tebe a dědu.
Táta spravuje auto v garáži,
máma ta od rána vyváří.
Do obchodu jedem po obědě,
něco pro babču i pro štěně.
Pozdravuje tě Filip, ten cos ho strčila do rybníka,
říkal že už umí plavat, a že to byla stejně klika.
Letos se nám urodilo spousta broskví,
máma napekla buchty a všechny hostí.
Soused Karel říkal, že je to ňáký divný,
že mi máme samý hezký a on samý bídný.
Pozdravuj všechny a pejskovi pac, pac,
nebudeš-li mít co dělat můžeš mi napsat.
Tvoje kamarádka Zdeňka.
Autor BArBArKO, 02.01.2009
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí