Dnes jsi moje

Dnes jsi moje

Anotace: s večerem mě čekej

Když zlobíš se na mě,
smutný jsem,
je to jako snít zlý sen.
Děkuji ti za tvou lásku!
Budeme se hrát na zvíře a krásku?

Budu tě škádlit
a dráždit svým údem,
zahradou vášně
společně půjdem.
Ať čekáš mě dnešním večerem,
kouzelná noc bude divokým ještěrem.
Autor Axis, 03.01.2009
Přečteno 820x
Tipy 4
Poslední tipující: Pešulka, CyaNide, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí