Milování

Milování

Anotace: myšlenky se sami sypali na papír:)

Sbírka: Milování

Milování, co všechno to slovo znamená...?
Milování, je jako přenádherná droga
pro feťáka.
Milování, i za tím se láska
a vášeň skrývá.
Milování, je erotika se
sexem spojená.
Milování, na to jsou vždy dva
a nejlépe když je to z lásky.
Milování, to jsou naše dvě těla spojená.
Milování, s tím jsou nemoce
a další rizika spojená.
Milování, k tomu i stupňovité hekání patří.
Milování,už jedině stebou lásko moje.
Tak pojď se semnou krásně,dlouze a něžně pomilovat...
Autor lucajda89, 12.01.2009
Přečteno 1146x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí