(Ne)odejdeš.........

(Ne)odejdeš.........

Abstraktní se stává realným
a čas je lež,
když se ztrácíme v časoprostoru
naší touhy..

Projdu labyrintem tvých polibků,
proletím se na vlnách tvých vzdechů,
ztratím se v bludišti tvých dotyků
a zmatené pohyby našeho milování
mě vymrští někam k oblakům..

..a budu doufat,
že až budu padat dolů,
budeš tady čekat a chytíš mě.
Že neodejdeš jako vždycky..
Autor Vision of me, 20.01.2009
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, ztracená, CyaNide
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to opravdu moc hezké(ted aspoň podle mě)a mooooc

20.01.2009 18:04:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí