Bylo-Nebylo

Bylo-Nebylo

Anotace: ???

Bylo-Nebylo
Možná se to vše ztratilo.

Psali jsme si slovíčka,víš
taková ta erotická psaníčka.

Byl jsi svůdný a Já tě moc chtěla
Vzrušeně jsi mi psával že jsem lehce
tekla.

Chvěli se nám ruce,Já cítila to prudce
Kde chtěl jsi do mně vniknout stačilo
jen vzlyknout.

Stačila pouhá malá chvilička
Vzrušený jsme byli oba a pak
začala hrát písnička.

Svůdná slova nás rozehřála
Já pak ve sprše si na to hrála.

Voda po mém těle stékala
Já tichonce a vzrušeně sténala.

Přála jsem si vedle sebe Tvoje tělo
které by mně tak moc chtělo.

Rozehřála by nás naše touha doteků
Ruce tvé by mně dovedly až ke stupni
výbuchu.

Pak mé tělo by stále a i dnes chtělo
nekonečné milování...
sexuálním utahání...
až do úplného vyčerpání.
Autor Kett, 23.01.2009
Přečteno 643x
Tipy 18
Poslední tipující: piťura, Marcone, Jacob P. Verlaine, Modrý Adept, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, Andělskými perutěmi chráněna, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Bean, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ach, ty touhy .))

24.01.2009 22:20:00 | Andělskými perutěmi chráněna

budu si muset dat studenou sprchu .o)

23.01.2009 18:48:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí