Vysněné milování

Vysněné milování

Anotace: Jsem jen snílek, co rád žije mimo strasti reality trocha erotické fantazie, pochybné kvality.

Hvězdy svítí, měsíc září
jen zapálím vonnou svíčku
pohladím tě po tvé tváři
uvolni se na chviličku.

Neměj strach, však nic to není
Netřeseš se snad?
Odlož svoje oblečení
poodhal svých vnad.

Jak jsi horká, ztěžka dýšeš
na lůžku se ladně vlníš
nabídku mi tělem píšeš
snad mi moje touhy splníš.

Hladím tvoji hebkou kůži
hladím tvoje vroucí tělo
laskám tě jak planou růži
cosi vylétnout by chtělo.

Tak mě trápí touhy trýzeň
chci tě líbat, chci tě mít
ty jsi voda na mou žízeň
dovol mi tě otevřít.

Konečně se nazad polož
obnaž mi svůj vlhký klín
pohybem mi trošku pomož
již je konec tajemstvím.

Cítím tvoje vzrušení
jak prostupuje naše těla
začínám mít tušení
že vypustí se lásky střela.

. . .

Jak krásné bylo lásky vzplání
a něžné s tebou milování
teď čeká nás jen sladké spaní...
Autor Pelican, 27.01.2009
Přečteno 906x
Tipy 8
Poslední tipující: Woski, vílí křídla.., CyaNide, Agniezka, BArBArKO, nejsembásník
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Dost dobrý, donchuane.

20.03.2009 18:22:00 | Fenn

nemá to chybu!:-)Doufám,že ta,co s ní budeš spát(s prominutím),ví,že jde s tím pravým..takovýho bych chtěla taky!:D

18.03.2009 21:49:00 | AnySs

A do roka kolíbání ST!

29.01.2009 18:03:00 | Veselý Drak

erotické básně,
psát ti jdou moc krásně :)

27.01.2009 15:01:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí