Alice v říši plynů

Alice v říši plynů

Anotace: ...

Já náruživá mrcha jsem,
jak ráda vám teď ukážu co pod sukýnkou ukrývám;
jak v rozkroku svém dychtívám!

Jsem žhavá jako plotna vzteklá a plynatá jak ryba leklá.
Tak strhej ze mě bombarďáky, vždyť já je z tebe servu taky
a dej mi pusu na čelíčko a polož mě jak na nebíčko,
dnes hicuju jak Alice – ta z „Divů“ sedmi, palice,
co toho tam má nejvíce…

Už silonky se z nožek spouští…
už nemůžeš říct: „Jsem na poušti“,

už silikony vzduchem plují,
už tvoje mužství uzurpují,

tak pojď už ke mně ty můj kloučku
a vem si radši dneska roušku!!
Autor Lenstepp, 07.02.2009
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To zní trochu záštiplně, ale říct bych si dal.

07.02.2009 14:07:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí