Honzík

Honzík

Anotace: tak tahle básnička vznikla asi tak před 2 lety... :D:D:D jsme se jednou s holkama nudily v hospodě :-)

Copak Honzík, to je sviňka,
miluje to do kolínka.
Dělá si to třikrát denně,
stříká na zeď svoje sémě.
Nadrženej je až moc,
hladí si ho celou noc.

Copak Honzík to je zvíře,
nevyhne se žádné díře.
No jo Honzík, ten to válí,
všechny holky by mu daly.
Jak je dobrý, to nevíme,
za rohem ho obskočíme.
Autor loverose91, 17.02.2009
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí