Nářek mladé vdovy.

Nářek mladé vdovy.

Anotace: Musíme si pomáhat.

Sbírka: Breviář bláznů.

Šel mládenec jednou z flámu,
zaslechl nářek skrze zeď,
že cos svrbí jednu dámu,
chtěla by to tam hned a teď.

Navštívil onu mladou vdovu,
osvědčil se tam jako host,
chtěla by to prý zas a znovu,
neb jedenkrát neměla dost.

Kdo se snad přece trochu bojí,
že byla to jen z nouze ctnost,
že soused ji rád uspokojí,
je pro ni malá pobožnost.
Autor ota.pé, 02.03.2009
Přečteno 527x
Tipy 18
Poslední tipující: Tracy Beakerová, Holis, kroužek, Oťas, BArBArKO, Kars, labuť, nrocinu Jednorožec, 5thelement, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vdova a tak mladá, to ji tituju

03.03.2009 09:08:00 | Kars

Ona to nemusí být vůbec sranda... hi

02.03.2009 07:02:00 | zzlatý

Odvážný mládenec, já bych se v jeho letech bál.

02.03.2009 03:28:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí