Unforgettable

Unforgettable

Anotace: ...

Když paní Touha
v růžovém župánku
boky svůdně rozvlní
pan Rozum ztratí rozvahu
a dech se mu zatají
You are unforgettable honey
do ouška šeptá ti vábná paní
ochutnej mé sladké vnady
Jsi moje ctnost
jsi můj hřích
do země pohádek kouzelný most
nezbedných rolniček zvonivý smích
Unforgettable honey
that´s what You are
ponoř se v mé hebké vlny
chci být tvá
Autor Bunny, 06.03.2009
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: CyaNide, enigman, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí