Dravá řeka

Dravá řeka

Anotace: co dodat...

Svíčka už zhasla,
děti šly spát,
nechám si o tobě
krásný sen zdát:

pod skálou v údolí,
vlní se řeka,
rybky v ní hrajou si,
i tebe to čeká.

Voda již pronikla
mezi dvě skály,
chvějí se, vždyť si
právě to přály.

I ptáci nad nimi
zoufale sténají,
kočky, co škádlí je,
pokoj si nedají.

A proud běží,
to je spád,
pozor,přijde
vodopád!

Už je to tady,
jaká nádhera to je,
srdce v těle skal
stále ještě pulzuje.

Řeka se klidní,
táhne se pryč,
vzpomínky zůstanou
a i ten chtíč.
Autor loverose91, 08.03.2009
Přečteno 849x
Tipy 6
Poslední tipující: CyaNide, Paulín, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo pěkný sen o řece...

08.03.2009 18:23:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí