Proměna

Proměna

Anotace: ...

Se západem slunce přichází noc
stejně jako Tvá čarovná moc.
Tvé oči již namjí tu nevinou jiskru,
jenž bych dokázala popsat,
nyní si však nabraly zvláštního kousku,
který je mění na záhadu mnoha komnat.
Tvé dýchání jindy klidné jako hladina vody,
které je důkazem absolutního klidu,
dosáhlo nadpřirozené změny,
která přechází hranice veškerého mravu.
Tvé ruce které jsou vždy podobné spáči,
kterého nevyruší žádný šramot,
se nyní promněnily ve dva zrádné hady
hledající místa nevyšších teplot.
Tvůj pohyb nyní v podobě dravé šelmy,
jenž hledá kořist pro ukojení svého hladu,
jenž je tichý, rozvážný a zcela přesný,
jelikož toužíš do těla zakousnout svou tlamu.
Dospěl si k celkové a zdlouhavé proměně,
která by mě měla krok po kroku děsit,
ale miluji Tě více než-li šíleně,
tak nevidím důvodu, proč bychom nemohli spolu hřešit!
Autor boomslang, 13.03.2009
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Haniéčka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí