Dříme v nás ďábel

Dříme v nás ďábel

Anotace: Vše dohromady.

šáááj, šepotááááj, šššš

koušu, balím, slábnu, šššš

zaleju květinu..

pro tvoji radost

A ty mi zazpívej, lásko,

píseň, zabalenou do papíru

krásného, balícího

stříbrného a růžového

Budeme tancovat

až do rána

a já si v blouznivém opojení

svléknu blůzu a tvé zářivé

a obnažené oči zaplanou

tou harmonií slasti

Jen se dívej

a šeptej, ššššš

jak nádherné máš rty

že víš jak hraju

na piáno u nás doma

ty odrhané melodie

géniů, co usnuli na vavřínech

a umřeli

udusili se před bohem lásky

zasypáni vápnem

posoleni hlínou

a za mrtva snědeni

A v zapomnění na tento svět

v pekle stanuli

zatímco my

se milovali za studeným sklem

a lampióny na nás svítily

tou ohořelou září

plavovlasých žen,

žen křehkých

a tolik muži žádaných.

A vše kolem se páří

a potí

a usíná.

Šepotaví šeptci

pod záklopkou života mlčí

Svět přec není tak krutý.
Autor bape, 18.03.2009
Přečteno 632x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí