Touha

Touha

Anotace: ...

Oh jak lákavě mi zníš,
křídly ve mně třepetáš..
Ach jak vroucně..
ze vnitř srdce mého,
dotýkáš se mě, dotýkáš.

Bože ta muka,
horký nádech tělem víří..
chvějíc se, srdce mi puká.
Víčka přivírám, chtíčem
oči se klíží.

Po těle mi kloužeš,
níž, níž a hlouběji..
Celou mě mít chceš,
vždyť můžeš..
v náruči své.. potají..
Autor Shans, 20.03.2009
Přečteno 872x
Tipy 3
Poslední tipující: CyaNide, Kapka, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí