marmoleum

marmoleum

Anotace: ...

Rozlit na marmoleu
v studený márnici
jsem kafe vařící
voda se vypařila
a lógru vůně
nasákly mrtvý těla
co čelem k luně
do tmy civí
každej se diví
jak tohle dělat můžeš?

Pitevna,márnice
bleděmodrej svět
štítek z palce na klice
dělám tu už řádku let

Já z lahví rumu
dám si rozum do útlumu
a když si spočtu sumu
co mi platí
zpět se z rubu pajšl vrátí

Pitevna,márnice
bleděmodrej svět
konečná to stanice
jak v abecedě Zet.
Autor zenge, 23.03.2009
Přečteno 383x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, raďo, WAYWARD, CyaNide, Despekt, Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i to je živit

23.03.2009 21:36:00 | WAYWARD

OU...pěkné :)a dosti zajmavé :)

23.03.2009 19:15:00 | CyaNide

Krásné

23.03.2009 17:33:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí