kádrmšáv

kádrmšáv

Anotace: jarní

Mám rád ty chvíle
kdy jaro k létu
a holky v květu
jdou republikou
vzduch už se prohřejvá
a voní erotikou
jsem hodnej strejda z internetu
s velkou klikou
spousty z vás já znám z chatu
chuť mám vždy převelikou

Pěna z retů
hrb na hřbetu
enter,ok je tu
jsem váš mrdák
z virtuálních světů

Miluju chvíle
s počítačem
spolu se milujem
smějem i pláčem
ať slunce nebo průtrž mračen
na skypu mám vždy spousty kačen

Slečnu,dívku,starou tetu
navěsím všechny na trumpetu
tak ještě jednou sprostou větu
..jsem váš mrdák z virtuálních světů.
Autor zenge, 24.03.2009
Přečteno 416x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Rolnička, raďo, CyaNide, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvela

24.03.2009 22:25:00 | raďo

Ještě, že ti to nevěřím...

24.03.2009 20:11:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí