Malá nevěrná holka

Malá nevěrná holka

Holčičko, co se to s tebou stalo?
Kde v tobě tolik drzosti se vzalo?
...že podvádíš kluka, co prý miluješ
a denně věrnou lásku slibuješ!

Kam poděla se tvoje nevinná čistota?
Ten kluk je pro tebe jen jakási jistota,
že nezůstaneš sama s hromadou citů,
kopicí vzpomínek, výčitek a ohraných hitů.

Proč pořád chceš, co zrovna nemáš?
Proč stále něco jiného hledáš?
Chováš se jak malá nevěrná coura,
co štěstí sama sobě dokonale bourá!
Autor barking bitch, 24.03.2009
Přečteno 855x
Tipy 11
Poslední tipující: PPetrushka, Lioness, Seanko, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, CyaNide
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Často chceme to,co mít nemůžeme.

10.01.2010 20:36:00 | PPetrushka

Je to nekompromisné - nepáráš se s ní

31.03.2009 21:54:00 | Seanko

krásné oslovila mě.

31.03.2009 14:02:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí