Noční touhy

Noční touhy

Anotace: Nezvladatelné....

Tmavá noc, dvě ráno, mně se nechce spát,
Tak Tě lákám, prostopášně, cizinče,
Tak pojď si hrát…

Mám po hraní vlčí hlad…

Moje touhy nelze zkrotit,
Vášně srdci vždy jdou proti,
Vášeň jako hořlavina,
Tvé oči a láhev vína,
Infrapaprsky našich vášní,
Na chvíli být Tvoje,
Máš vůní zvláštní,

Představy a vize,
Touha místo televize,
Střepy, které moje tělo hladí,
Tvá slova, která mne svádí…

Pojď ke mně, šeptám Ti své nejtajnější touhy,
Chci Tě teď a tady, večer je až příliš dlouhý…

Snad přistoupíš na to, co já mám ráda –
Dnes odmítám něhu a lehám na záda…
Chci víc, chci cítit zvíře,
Násilníka a rytíře,
Muže, který ví, že
Lehké násilí
A tvrdší sex
Na mě je nejlepší lest…

Tak moc to chci s Tebou a teď,
Aby sis mě rychle vzal,
Rychlých pohybů a vášně sněť –

Už nemůžu, ta představa
Mě příliš, příliš dostává
- potřebuji cítit,
jak si mne bereš bez skrupulí,
toužím po tom na chvíli nemít žádnou svojí vůli…
Autor Ammazonic, 30.03.2009
Přečteno 750x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, Holis, NikitaNikaT., CyaNide, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, Fighting Dreamer, Inies, WAYWARD, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jen na pomoc at si vezme provaz na tvoje ruce...

31.03.2009 14:01:00 | Rbb

hmm.. ty jo. Vážně dobrý... Ale i takový galán v loži, po tom občas žena touží, avšak někdy ďábel sám... galán by tu neobstál :)

30.03.2009 19:40:00 | Inies

Jistě neodolá, touha tvá když volá...

30.03.2009 10:40:00 | Kapka

vlčí...

30.03.2009 10:32:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí