Hříšné myšlenky

Hříšné myšlenky

Anotace: ...

Jako oheň
Dotýkat se svého těla
Vzpomínat na každou vteřinu
Kdy s tebou jsem se vášní chvěla
Jako žhavé slunce horkostí svou plát
Stačí vědět, že jsi se mnou rád…
Čím větší pocit citu mám,
Tím více se Ti otvírám,
Zatím jemně zastřená,
Nejistá a zmatená –
Však čím dál víc po Tobě toužím,
Kolem tajných přání kroužím
A svíjím se v plameni svíce
Chci Tě moc,
Čím dál tím více,
Cítit Tvé tělo, Tvou blízkost a Tvé vlasy,
Vnímat Tvé oči, Tvé řasy,
Zemřít ve vteřině Tvé krásy,
Potřebuju Tě…
Chvěju se, když chvíli myslím na Tebe
Dotknu se
A husina mě zazebe,
Moc Tě chci, víc než na začátku, snad
- chybíš mi…
dál chci Tě hřát…
myslet si, že máš mě rád…

Hlaď mne, líbej mou hruď
A klidně mne za touhu suď –
připadám si chvílemi jak nymfomanka bez zábran-
ten vliv máš na mě právě Ty,
náhle šílený touhy závan -
neskutečné pocity…

Jak to děláš, šeptám si sama pro sebe –
Že mě myšlenky na Tebe dokáží vynést tak snadno do nebe…
Autor Ammazonic, 31.03.2009
Přečteno 978x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Druza, Seanko, CyaNide, enigman, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Užívej si lásky plnými doušky a miluj se tak, jako by to bylo naposled.

31.03.2009 21:39:00 | Seanko

krásné oslovila mě.

31.03.2009 13:59:00 | Rbb

Moc ti to přeju. To je krásné období:-)

31.03.2009 07:40:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí