Variace na erotickou báseň s vtipným a skutečným koncem:D

Variace na erotickou báseň s vtipným a skutečným koncem:D

Anotace: lehká variace na erotickou báseň, pro Martyna a Nikolu, protože mě o to slušně poprosili... :D užijte si to

Hm, doma na posteli leží
sní si o pěkných věcech
v tom mu telefon zvoní
ignoruje nezdvíhá
ale on nepřestvá, prudí

"Halo?"
"Kámo dělej,
tenhle mejdan je fakt rozjetej"

bere mikinu, mobil
ještě buksu, aby za debila nebyl
dostaví se tam kam se dostavut má
stojí, nedýchá jen zírá

dvě kočky ho hned obklopujou
na žádný netykavky si nehrajou
"Ahoj já jsem Niki a já Veronika"
nechce se zdržovat už vidí jak je slíká.

Ale pravidla tu jsou, tak je budem dodržovat
pěkně na bar a holčičky si vydržovat.
třikrát vodky, tequily, portský
byly a jsou hezčí
no kurva ženský

Noc se přes půlnoc láme,
ale ještě je dlouhá
s každou hodinou narůsta touha
a jedna se ptá: " Tak kam namířeno máme?"

Bere si bryčku,
nalevo napravo, jen prsa v tričku
a kundičky chtivý
už se těší až je uspokojí

šéfikovy diktuje ulici
"Čím rychlejš pojedeš,
tím větší rito"
a najednou cesta je nakonci.
a nahoru mydlí si to

holky jsou chtivýuž se po sobě sápou
líbaj se, vzdychaj, hladěj a hřejou
chce být mezi nima
a vychutnávat jejich klima

...
"Co se děje? tak odemykej ne?
nebo se tu ve vlastní šťávě rozpustíme"
no jo ale je to v píče
"Holky, zabouch jsem si klíče"
Autor CubbaLibbre, 28.04.2009
Přečteno 626x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička napřání, zdokumentovaná podle pravdy :D

05.05.2009 13:42:00 | CubbaLibbre

moc překvapující

29.04.2009 18:34:00 | Radek.oslov.Šafárik

... co to je?:-DDD

29.04.2009 10:32:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí