Černý král

Černý král

Anotace: sex je sice oddychová kategorie ale je třeba si sem tam uvědomit i druhou stránku věci-nezodpovědnost=aids

ČERNÝ KRÁL

Pojdˇ ke mně jsem černý král,
svou princeznu z tebe udělám.
Mám korunu z trnů co řeže do tváří,
v puse roubík a před ním stopáž lží.

Lolitko zas všechno mi uvěříš,
Proč si mou tvář trochu líp neměříš?
Cožpak nevidíš až na dno těch vlčích očí,
kde se pokrytectví a faleš točí?
Jsem satan i kajícník soucitu nehodný,
když chci tedˇmít tvůj klín lahodný?

Co ti o mě vůbec víš?
Nic děvče,nikomu nepovíš.
Prosím chápej mě a nebo zatratˇ hned,
ale až pak tedˇ chci tvůj svět.

Noc je dlouhá má sladká dámo,
udělám to o čem se ti vždycky zdálo.
Tedˇ užíváš si v extázi ,
a já v tvém klínu v polštářích.
Má poutˇová panenko zorničky rozšířené máš.
Proč však ve mě dˇábla nehledáš?

Čistá krásko otevíráš se mi docela,
a tedˇjsi mě přijala za svého manžela.
Už budeš moje černá chotˇ
a pak po mě v pekle kudlu hodˇ.

Ranní paprsky tvůj cejch ozáří,
mozaiku smrti vepsal jsem ti do tváří.
Uvnitř tebe už roste černý mrak,
sorry holka prostě je to tak.
Jdu,ztratím se v anonymním městě,
stvůra štvaná na věčné cestě.
Autor MorrisonJim, 13.05.2009
Přečteno 445x
Tipy 10
Poslední tipující: Maličká Peťulka, Romana Šamanka Ladyloba, Terčisko, contionor, CyaNide
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! .... depresivita Jima Morrisona :)

13.05.2009 20:49:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí