naše první

naše první

Anotace: ......

Naše první

Hele holka ,
Já už jinou nechci,
jsi fakt strašně sexy .
Tak jiná než ostatní,
budeš má poslední,
asi to tušíš.

Vidím tě nahou,
každou noc .
Mučím se představou,
že jiní mi tě odvedou.
chci tě strašně moc,
když klečíš.Křičíš.
Víc ,víc ,víc!
Víc už křičet nemusíš ,
já udělám co budeš chtít,
až bude naše první…..
Autor MorrisonJim, 18.05.2009
Přečteno 610x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, Kávový Poutník, Woski, contionor, Kapka, CyaNide, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to docela prima báseň.Doufám že to četla první ta pro kterou to bylo složeno.

23.05.2009 20:24:00 | repi

povedená:-)

22.05.2009 11:41:00 | contionor

.... ST!

18.05.2009 21:01:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí