Nymfomanky

Nymfomanky

Anotace: ...

Světla pouličních lamp vrhají mlhavé stíny za postavy lidí,
vzhlíží na krvavě rudé nebe, po kterém stáda červánků plují,
najednou mě obejmou něčí ruce, co tak krásně studí,
otočím se v ten krásný okamžik, kdy se naše rty přibližují,
čas se najednou skoro zastaví, dívám se do Tvých krásných očí,
cítím Tvou pronikavou vůni, držím Tvé hebké ruce, svět se se mnou točí.
Vášnivý polibek provází krásná hudba, co zní z místního domu,
chtíč se stává naším otrokářem, naše ruce jdou víc a víc dolů,
cítím Tvůj zrychlený tep, to že Ti tahleta chvíle bere dech,
chceme to obě čím dál tím víc, naše poloha se změní v leh.
Pomalu a jemně sundávám Ti Tvé tílko na tělo přiléhající,
rukou mířím dolů, pak uslyším Tvůj hlásek sténající.
Z vášnivých polibků přejdem dál,
můj jazyk by si s Tvým nestoudným místečkem rád hrál.
Pomalu Ti rozepínám pásek, přitom slyším Tvůj krásný hlásek,
kalhoty jdou pomalu dolů, chceme to víc, než na sto honů.
Polibky mé Tvé tělo lemují, čím dál tím víc dolů směřují,
Tvé nestoudné místečko, co je teď mé, je otrokem mého jazyka,
chtíč nás naprosto pohltila, teprv to začalo, ale stačila jen chvilinka,
abych Tě naprosto uspokojila...

Krásná chvíle končí v deníku,
co napsaly dvě nymfomanky.
Autor januve, 28.05.2009
Přečteno 573x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, Ashley Awesome, al-pacino, CyaNide
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí