Takhle ne...

Takhle ne...

Tohle se nemělo stát
takhle to dopadnout nemělo
chce se mi tak řvát
že nemohu za svoje tělo

prostě jsem už taková
alkohol dělá svý
snad spraví to omluva
nikdo se to nedozví!

tys prostě nechtěl
a já chtěla tak moc
snad výčitky jsi neměl
pro jedinou noc

/ale kdyby přece vůbec nechtěl,
tak by mě z tý postele zkopl/
Autor barking bitch, 31.05.2009
Přečteno 563x
Tipy 9
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Lioness, pawliiik, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí