DÁVAČKA

DÁVAČKA

Anotace: POPISUJE NAVŠTĚVU V BORDELU

DÁVAČKA
JEDU SI UŽÍT DO BORDELU
kolik mě to bude stát na to seru.
Už se blížim k místu neřesti !!!
otevřeno mají od šesti
Otevírám dveře!!
spousta krásek spoře oděných!!
prochází se kolem stolu
Ptají se!!
Co si dám k pití
ŘÍKAM ruma a kolu
Jdu na pokoj s jednou kočkou
co na mě mrkla
Potom čepice mýho žaludu
se smekla před její postavou!!!
Prostě dávačka!!!
Tak mi vyhul mýho ptáka
ať ti tam pořádně cáka!!!
Mluvím na ni!!
A je teď moji paní
a splní všechna moje tajná přání!!!
Co na to že je ojetá
zahrada její rozkvetlá?
Sebou cuká pod náporem šťavy
kterou stříkám do tý mršky!!
Navlíkám si svršky a padám pryč!!
Dva litry jsem za ni dal
a pořádně zamrdal!!
Ale krásný!! zážitek to byl
jsem raper pankáč diskofil
Dává Dává co po ní můj ud žádá
Tak to má být!!!
Lepší než být sám !!
aspoň kurvu mít
Autor pepa čech, 26.06.2009
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty seš psychopat..:-)!

05.11.2009 11:04:00 | Weylin

..Pepíku,ty se nezdáš..:-)

06.07.2009 11:04:00 | Elza511

:D.. musel jsem se smat

01.07.2009 16:14:00 | Němý_Vypravěč

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí