Erotický sen???

Erotický sen???

Anotace: Taky se vám to už stalo, že sen byl jako stutečný??

Byl to sen a nebo nebyl,
Co zdál se mi na dnešek,
Amorek lásky se zjevil,
Vystavil na lásku šek.

Cítila jsem uvolnění,
Po tom dlouhém napětí,
Je to tak a nebo není,
Ptám se sebe vzápětí.

Zdál se mi sen erotický,
Krásný, láskou nabitý,
Líbal si mě, krásně hladil,
Toužil po mém objetí.

Já jsem celá roztoužená,
Vracela ti touhu svou,
Našli jsme zas oba v sobě,
Lásku naši ztracenou.

Celé moje horké tělo,
Oddalo se vášni tvé,
Prožili jsme zas po době,
Milování úžasné.

Byl to sen a nebo nebyl,
Tajně se teď sama ptám,
Cítíš taky na duši své,
To co já teď prožívám??

Bude to mít další dějství,
Nebo je to naposled,
Kdy jsem cítila tě v sobě,
Kdy jsi nebyl jako led.

Chtěla bych tě znovu zase,
Z ledu tvého vysekat,
Abych si zas byla jistá,
Že i ty mě máš zas rád.

Nechci abys jen předstíral,
Lásku ke mně najednou,
Chci zas jako dříve cítit,
Něhu naši vzájemnou.

Vždyť co může býti lepší,
Než někoho milovat,
A zároveň mít jistotu,
Že i mě má někdo rád.

Včera to byla noc krásná,
Láska se nám zjevila,
Kéž by zůstala tu s námi,
Nikdy se neztratila.

Chtěla bych zas vyjít s tebou,
Na ten vrchol nejvyšší,
Šeptat zase slůvka něžná,
Která nikdo neslyší.

Bojím se jen zas a zase,
Okamžiku zklamání,
Kdy si vždycky uvědomím,
Že co bylo už není.

Pohřbívá mě tenhle pocit,
Zahrabává do země,
Kdy ti chybí něžnost a cit,
Milování vzájemné.

Jak z tebe přestanu cítit,
Že to není od srdce,
Je mi špatně, mám zas smutek,
Zklamání a nemoce.

Proto prosím, dej mi lásku,
Jako včera v noci jen,
A já se budu vždy snažit,
Aby skutečnost byla jak sen.

Jak v pohádce budem zase,
Milovat se vzájemně,
Jen musíme cítit oba,
Jaké je to nádherné.

Pak zas budu s tebou šťastná,
Budu tě chtít zas a zas,
Aby láska nekonečná,
Navždy už zůstala v nás.
Autor hypertenze, 03.07.2009
Přečteno 1143x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, BArBArKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (26x)

Komentáře

Osobitá, líbí...*:)

02.07.2011 09:44:00 | PIPSQUEAK

myslenka pekna, zpracovani pokulhava.. jestli si byla jeho obětí , tak je to smutne, jestli touzil po tvem OBJetí, tak tam mas hrubku ;)

03.07.2009 13:01:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí