Prosba

Prosba

Anotace: Taková malá prosba o trošičku lásky.

Co se dneska se mnou děje?
Jsem tu jako na trní,
celé tělo se mi chvěje,
trvá to už hodně dní.

Napětí pořád jen cítím,
čím to bude ptám se zas.
Že by tím rozkvetlým kvítím?
Které obklopuje nás?

Bude to spíš jiný důvod,
který nedá mně teď spát
plný touhy, naplnění,
které chci teď prožívat.

Vískat se zas ve tvých vlasech,
líbat znovu tvoji tvář,
jako v starých dobrých časech,
kdy šla od nás velká zář.

Zářili jsme oba štěstím,
spokojeni byli jen,
i když prodírali jsme se klestím,
byl to nejkrásnější sen.

Už je to tak dávno zcela,
chtěla bych to napořád,
oddávat se tobě celá,
slyšet že mě zas máš rád.

Hladit ti tvé horké tělo,
nasát zase vůni tvou,
tělo mé by to moc chtělo,
prožít lásku vzájemnou.

Tak už poslechni mě, prosím
pojď už ke mně, buď jen můj.
milovat se s tebou musím,
zahnat honem ten chtíč svůj.

Miláčku můj, přitiskni se,
pohlaď zase tělo mé,
ať to naše milování,
je společné, vzájemné

Už to svoje rýmování,
radši rychle ukončím,
srdce buší mi tak rychle,
že nezvládám tvořit rým.
Autor hypertenze, 16.07.2009
Přečteno 739x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, vodnař, BArBArKO, Zasr. romantik, labuť, v.hercik, bobi bobie, Tacca, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí