Vranov

Vranov

Anotace: našim chlapům ze vsi co jí neutekli

Tak nějak víc to letos kosí
..kamaráde
padají k zemi jako vosy
ti chlapi kolem pětapade
Infarkt,cukr,rakovina
spadlá čelist,skáplá slina
do hrníčku z vlažnou meltou
pak jen hubu černou celtou
přikryjí
v dáli smutně zavyjí
za vsí ti psi prašivý
co chceš? Vranov nad Dyjí
tady mraky nad řekou
letos jsou dost vzteklý
a modrý nohy pod dekou
smrti neutekly.
Autor zenge, 21.07.2009
Přečteno 370x
Tipy 20
Poslední tipující: al-pacino, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Zasr. romantik, raďo, hašlerka, ziriant, nejsembásník, Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak říká můj muž, tak už se kácí v našem lese. Smutné

21.07.2009 08:43:00 | hašlerka

asi jste letos ve špatné zóně...

21.07.2009 07:44:00 | nejsembásník

Mám po pětapade, snad se mě to netýká, ale rači hned dám odpustek

21.07.2009 07:30:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí