O nás

O nás

Rozmarná je příroda
tak jako tvá nálada
rozmarná jsi roztomile
s vínem stoupá víc promile.
Oči tvé se lesknou jasem
sexy hýbeš se svým pasem
dlaně tvoří vzdušné víry
sbírám na tě spousty síly.
Lehce točíš rameny
začínám být šílený
rozpustilost a vlání vlasů
opěvuji tvoji krásu.
Lehce se ti tulím k tělu
jako k jaru květ podbělu
srdce tepe jak můj vzdech
jen pomalu, žádný spěch.
Lehce brázdím tvoje vnady
rty se dávaj dohromady
dotek špiček vzedmou pýchu
propadáme oba k hříchu.
Jen se topit v horkém klínu
dokud v tobě nespočinu.

Tajemně jsi hřejivá
vlhká trošku pěnivá
připoutáváš si mě k tělu
nabíjíš mou hbitou střelu.

Upadli jsme do rozkoše
rty mě něžně hebce koušeš
upadámě v závratě
chci to navždy, proklatě.
Autor Ďábel sám, 27.07.2009
Přečteno 701x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, deleite, Tanzania, Sephora, kuskus pruhovaná, al-pacino, Psavec, isisleo, Bíša, Kubino 2, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Pěkné řádky.

09.04.2024 19:36:43 | mkinka

Skvělý tok slov, ST

03.01.2010 18:18:00 | deleite

hmmmmm....vášnivé.ST

07.09.2009 12:57:00 | Tanzania

Copak, taky RedBull? "o)

27.07.2009 18:57:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí