Sny slečny Sáry

Sny slečny Sáry

Anotace: Mít pokožku hebkou jako samet...

Po sexu pokožka hebká bývá,
a Sára byla vždy učenlivá.
Proto,když ji zas pozval domů,
neměla námitek proti tomu.

Čekala nějakou romantiku,
možná pár básní ze šuplíku.
Možná i láhev alkoholu,
pomáhá šatům rychle dolů.

Sáru potkalo překvapení,
realita holt sen není.
Vše proběhlo velmi chvatně,
vzpomínala na to matně.

Jako samet má však tělo,
takže efekt přec to mělo.
Autor Zefi, 30.07.2009
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sleepwalker, WAYWARD, free, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D fajn

30.07.2009 22:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí