báseň, nebáseň, jen toužebné přání

báseň, nebáseň, jen toužebné přání

Anotace: Při přepírání prádla jsem myslela na NĚHO a v hlavě mi vytanulo neřestné přání...

Chtěla bych hrát na tvou píšťalku.
Pěkně bych hladila ty klapky,
které pro tvé tělo nejlépe zní.
Složila bych píseň lásky,
sála bych ty tóny z tvého žaludu
až by jsi bezvládně ležel
v hlubokém tichu a jen zvuk dechu
by ucházel z varhan tvých plic.
Pak bych si tě osedlala
a v divokém rytmu bychom spolu utonuli
v hluboké tůni mojí harfy.
Jemnými prsty by jsi hladil její struny
a já bych zpívala árii pro svého skladatele.
Jsem tvoje notová osnova - hraj, preluduj ...
Autor bajoska, 07.08.2009
Přečteno 703x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, BArBArKO, WAYWARD, Aliklat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zajímavé

08.08.2009 17:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

...ať se ti vyplní

07.08.2009 11:36:00 | WAYWARD

zvláštní,líbí se mi

07.08.2009 09:48:00 | Aliklat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí