salama lejkum

salama lejkum

Anotace: budoucí evropě

Každá prdel pátá
tak za sórok let
bude muslimská
lopaty a dláta
budou odloženy
říkala mi kantýnská
že oni a jejich ženy
zahaleny v šály
se na podporách válí
v tom západnim světě
ale pani jděte
takhle se to nesluší
mluvit v týhle době
kurva Hynajs
národ sobě

Zavřem vrata
vymřem po přeslicí?
řikal mi muj tata
zlatý bolševici
před veteší lígrováno
ostnáč,vlčák,sapík
Kléma,Gusta,Kriste Panno
čert byl dlužnej tenhle kapík...

Každá brada kolikátá?
bude neholena
..ohrožení estétů
co na to kluci z Gilletu?
a vy?....
Autor zenge, 11.08.2009
Přečteno 865x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, hašlerka, Churry, Myghael - the Lord of Absurdity, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nad oponou svého divadla mám nápis:
Čermák sobě (a taky vám)! A Hynais se nezlobí! Snad.
ST, dobrý, Zenge!

12.08.2009 00:33:00 | Zasr. romantik

za čtyřicet let bude po mě veta, kašlu na muslimi, pro mě byly zlatý 80.léta. ST!!!

11.08.2009 19:25:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí