Rtuť

Rtuť

Anotace: ...

Skřípání hodin, hrozný je zvuk,
o půl je život, v celou je smrt.
Co stihnu, stihnu, pak dojde čas,
ve stesku náhle zlomí se hlas.

Křída a popel, pod bílou tmou,
bavíš se zvrhle, touhletou hrou,
poníci skáčou, plot je však výš,
budeš to ty, kdo prorazí mříž.

Chci cítit život, dokud máme kdy,
rubíny v těle, očí smaragdy.
Přikryj mě teplem, pohlaď mě zas,
ať můžu psát, o vášni bez příkras.

Vidím ty podpatky, cítím tu chuť,
nalij mi vína, už nedávej rtuť.
Jsem asi chtivý, ale stvořil mě Bůh,
snad věděl co dělá, tak uzavři kruh.
Autor Demedalex, 15.08.2009
Přečteno 365x
Tipy 17
Poslední tipující: Koskenkorva, Samotář Samotinký, C.alwen, Maro Deives, Zefi, Bíša, hanele m., Psavec, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem rada, ze si Te zas procitam, chybel mi Tvuj styl:)

05.09.2009 02:05:00 | C.alwen

Ta je moc dobrá.

15.08.2009 13:05:00 | Psavec

tak ta je dobrá ST:

15.08.2009 10:04:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí