hosana

hosana

Anotace: Korejský poezii

Ovlivněn Korejskou poezií
sprostýmy časopisy
občas se jako prase zliji
a v noci žeru krysy
na víně s tymiánem
na pánvi s titanu
pak prokoušu se ránem
jak Alí z Ománu
vkleče na koberci
bulím jak herci
v dramatech Moliéra
jsem z těch co si honí péra
na starou pečou
a dny se mu vlečou...

Ovíněn,stár ale žiji
svůj příběh křupana
do tmy pak volám hosana..
hosana...hosana...
Autor zenge, 18.09.2009
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mario de Janiero, labuť, Psavec, Myrja, Paulín, Mbonita, hašlerka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hosana!...ST!

19.09.2009 11:39:00 | Mario de Janiero

...ty máš dvě? Nezávidím... ST

18.09.2009 17:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí