jarumávám

jarumávám

Anotace: teplu,slunci,jaru,létu...

Zaplať pánbůh..
už slezl sníh
a kytky v polích kvetou
courám se se Žanetou
přez úvoz zkratkou
k trati vlaků
před sebou hrnce sněhuláků
s radostí nakopávám
a zase jaru mávám

a slunci a ptákům opáleným
budoucím dovoleným
a vodám moří,řek a louží
jahodám,ženám..po nich toužím
když vítr jejich šaty zvedá
..vyznat se v jaru to je věda.
Autor zenge, 19.09.2009
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Psavec, hašlerka, Zasr. romantik, Zefi, Mario de Janiero, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda pravdoucí.

19.09.2009 21:20:00 | Psavec

jaro je krásný...eSTé tvé básni!

19.09.2009 14:11:00 | hašlerka

..i já jsem blázen do jara
tramtaradáááá...cararaaaaá
na jaře je vždycky líp
proto dávám supertip...

19.09.2009 11:34:00 | Mario de Janiero

To je pěkný...

19.09.2009 09:28:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí