Tóny těl

Tóny těl

Anotace: ...

Odhodili jsme plášť do tmy
a dovolili stiskům těl, ať hřejí.
Přípitek věčné slávě lidskosti
pronášíme společně a vroucně
v záhybech slasti, v mléčných dotecích,
v polibcích do vzduchu,
které vítr donese až k ústům,
ale nejen k těm, ke všemu dokonalému,
k Tobě, ale je to koncert, kde hrají dva,
zvuky varhan se měkce vpíjejí do ticha,
to ticho halí i odhaluje a přispívá milencům,
ti nepotřebují víc a ani zpěvy dálek již nelákají.
Hladím Tvou zář a Miluji v Tobě získalo tvar,
skláním se, před Tebou, k Tobě a doufám
ve věčnost a v pocit bytí, tak opojný dar,
mícháš ho, mícháš se mnou, rozplýváme se,
a přece stisk mě drží na Zemi, nesmí pustit,
nemůžu uletět do vzduchu a zůstat sám
kdesi ve výšinách, táhneme jeden druhého
a vidíme i za okraj světa, který je tu jen pro nás,
přece si všímáme jen sebe a naší hry, pojď,
hrajme dál, až hra skončí nebude kdy pokračovat.
Autor Demedalex, 24.09.2009
Přečteno 724x
Tipy 17
Poslední tipující: Koskenkorva, al-pacino, Maro Deives, Prokešová, Bíša, destovecka, nejsembásník, Jiparo, sophia92, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nemám opravnění hodnotit, ale.. úžasné :-)

25.09.2009 20:22:00 | Maro Deives

znějí krásně,
tóny milenců Tvé básně...

24.09.2009 08:36:00 | nejsembásník

celý je to moc krásně napsaný ale tohle vypíchnu:

miluji v tobě získalo tvar

:o)

24.09.2009 07:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí