neřízená degustace

neřízená degustace

Anotace: aneb i LadyLoba má na víc. :-)

převaluji na jazyku
praskající perličky
z náhrdelníku
v životě málo
kvalitního sexu
a až teď již vím
jsem na degustaci vín
své pudy z nudy pobavím

z osmi vzorků nejvíce
zachutnal mi Pepícek.

bylo hutné jako povidla
pak sem ho kouskem sýru
zajedla ...
Neznám míru.
Pepícku, vezmi mě do vesmíru!
Autor Policie ČR, 29.09.2009
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle nemůžu hodnotit,
jen se smíchem komentovat :)
jest-li je Pepíček zajíc
možná by stálo za to
ho náležitě degustovat

29.09.2009 22:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí