klika

klika

Anotace: štěstí a náhodám

Nosím ji po kapsách
u nože vedle kapesníku
...z prdele kliku
dřív byla z flašinetu
a hrála světu
tesklivé melodie
teď se mnou žije
na psí knížku
ani sto křížků
pochcaných Vatikánem
mne tolik neochrání
večerem,ránem
kdy mlha lesy svlíká
..jako ta klika

Mám ji rád
i ona si už zvyká
na moji chůzi po ostří
se vrať!Zapomeň na závrať
a budem spolu chodit tři...

Nosím ji po kapsách
pekelných prekonek
...klikyhák štístko
jak rád bych sáhl
ti kvítko na stonek
přitom jsem byl tak blízko

Mám tě rád
jsem chlap
co pro tě vzdychá
a chodí po ostří
se vrať zapomeň na závrať
a budem spolu chodit tři...
Autor zenge, 09.10.2009
Přečteno 556x
Tipy 19
Poslední tipující: Marupiara, Zasr. romantik, Mbonita, hašlerka, chroust17, Mario de Janiero, nejsembásník, Psavec, Květka Š., Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z perdele kliku mají obyčejně jen ti, co si ji zaslouží. Tak ať ji máš!

09.10.2009 23:07:00 | Zasr. romantik

Trochu mi připomíná Bukowskiho nebo ranýho Ginsberga...fajnec

09.10.2009 14:41:00 | chroust17

...klika je zcela jistě
na správným místě..ST!

09.10.2009 13:04:00 | Mario de Janiero

štěstí občas sedne i na menší hromadu ...

09.10.2009 11:28:00 | nejsembásník

štěstí občas sedne i na menší hromadu ...

09.10.2009 11:26:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí