Přítel sex /Friend sex; L’ami sex/

Přítel sex /Friend sex; L’ami sex/

Anotace: je náš přítel, bezesporu...

Sbírka: SSENN - Sex S Ex Není Nevěra

Přítel sex zavítal k nám do dveří,
těžko mu v tom někdo zabrání,
někdo mu těžko uvěří,
většinou jak úlet začíná,
jediná možnost, jak být nevinná.

Přítel sex protrhl blanku,
už nejsi v zámku,
odkryl vlhkou jamku.

Zprvu to sranda bývá,
neměla jsi být tak důvěřivá.
Prý kamarád, kamarádka jen,
kéž by to byl jen sen.

Přítel sex se potácí,
stále se nevytrácí,
sexu přibývá jen,
těch mužů, žen,
zlato v podbřišku,
už ztrácí svůj lesk, hloubku, výšku...
Autor EIFEL 22, 18.10.2009
Přečteno 660x
Tipy 5
Poslední tipující: Ugisha, al-pacino, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí