Libido /Libido; La Libido/

Libido /Libido; La Libido/

Anotace: to jediné, co mě drží nad vodou a pohání za lepšími zítřky...

Sbírka: SSENN - Sex S Ex Není Nevěra

Rozhazovač sítí,
co se nikdy nenasytí,
je to pud nejsilnější, největší,
neuspokojíš ho, nikdy, bez řečí!

Libido prožívá symbiózu se sexem,
vztah na plný úvazek,
smlouva o dílo podepsaná fixem,
Freud je prásknul - člověk.

Neřídí se mozkem,
je předem dané,
intenzita jak efektivita depilace voskem,
lze ho redukovat, není to snadné.

Jen kvůli němu chceme sex,
je-li tu,
i s ex,
nelituj.

Nemrhej příležitostmi,
neříkej slůvka němá,
pracuj se stydkými pysky, kostmi,
škaredit se nemá.
Autor EIFEL 22, 02.11.2009
Přečteno 513x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Lonely.girl, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí