Mrtvý bůh

Mrtvý bůh

Anotace: Mám strach, že zhasnou všechny hvězdy Legendy zčernají bůh zavřel oči

Mám strach, že zhasnou všechny hvězdy
legendy zčernají bůh zavřel oči bojím se
slunce v barvě krve nevím kdo právě
umírá

Děsím se zítřku šťastného dne
ten další už nemusí být lepší
pak je a kdo mi zaručí,že vydrží

Neplaším smíchem radost otřásáním
tučných břich falešnou láskou k lidem
nic dobrého oni mě a já jim nedám

Znám vosí hnízdo v omítce tovární zdi
spousty žlutých žihadel letí mi z očí
probodnu tě, mě se dotkni než přijde zima

Voní listy javorů tlející na chodníku
snů cest do dávna v botách jako dlaň
tvoje hřeje v ruku v ruce

Nad stem věží dech se sráží pusa je
orosená a špína spí pod necudnou
krajkou mrazivého ohanbí

Plný pohledů opatrně svlékám to
poslední co na tobě zbylo prší z očí štěstí
v neštěstí spí co bylo, už není a já prosím
nepřestávej....
Autor Markusi, 12.11.2009
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: chci_uverit, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co sloka, to nádech :o)

13.04.2011 13:03:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí