Proč...?

Proč...?

Anotace: HOMOSEXUALITA! Herdek filek, baví mě to! :D

Tiché "Ne...!" vyřčené z sladkých rtů,
započali hrát slastnou hru.
Vzdor utichá, testosteron stoupá,
mysl je náhle naivní a hloupá.

Proč nad sebou má muže?
Proč lákají ho jeho rty, rozpálená kůže?
Ústa vydávají vzdechy slasti,
proč je to tak, přirozené, tak vlastní?

Neví, mysl zatemněna rozkoší,
takovou,že málem hlava se rozskočí.
Vzdychající, k sobě přitisknutá, mužská těla,
proč je slast tak dokonalá, tak skvělá?

Autor Elie, 16.11.2009
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, sveřep, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stejně se mi to líbí, ačkoli hetero

21.11.2009 13:08:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí