Dokonalost:-*

Dokonalost:-*

Anotace: Už ne jenom snění!

Ležím tu sama
a jen tak přemýšlím,
o tom,co bych dělala
ted s miláčkem mým!

Leželi bychom
jeden vedle druhého,
pomalinku padali
do našeho snu krásného!

On by na mě koukal
s tou vášní v jeho očích.
Do vteřiny by poznal
po čem strašně toužím!

Začal by se dotýkat
pomalinku mě samotné.
A já pod doteky
roztávala jako led!

Polibky by měli
neodolatelnou chut.
Kapky mého potu
lehce stékali na jeho hrud!

Byla bych jak anděl
co má dábla v těle.
Dábla, který nezná peklo,
jen dokonalé nebe!

Sála bych celé jeho tělo
a v rozkoši se vznášela.
Dokonalý konec by to mělo,
z vysílení bych umřela!

Ach Lásko,
jak moc tě miluju!
Krom tebe
nic nepotřebuju!
Autor Bereniké, 17.11.2009
Přečteno 519x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, Romana Šamanka Ladyloba, sveřep, jehlaspichlas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tato bezvýznamná, jako dřevěné uhlí stará osoba míní, že pokud je ti, autorko, vážně teprve šestnáct, tak jsi talent. Když tě psaní nepřestane bavit, tak za čas se uvidí ... Rozhodně forma textů mi v tomto modrém prostoru připadá nadprůměrně poctivá a obsah dává smysl :)

21.11.2009 23:32:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí