Jdu snít

Jdu snít

Anotace: Pro TEBE

Ač po snídani, přesto hladovím.
Toužím po Tobě každým kouskem svého těla.
Když po večeři sama nahá sním,
vnímám jen to, jak hodně bych Tě chtěla.

Tam uvnitř hořím a nejdu uhasit.
Jen jeden dotyk, jeden jediný.
Smím ale tohle ještě vůbec chtít ?
Smím ? Aspoň pohled nevinný ?

Rukou se hladím, vlhnu rozkoší.
Třesu se, sténám, cítím vzrušení.
Mé srdce se jak tamtam rozbuší,
prahnu po trošce mazlení.

To teplo, které nejde zastavit,
to patří Tobě i celá moje touha.
Já budu dneska o Tobě jen snít,
budu se vůči Bohu rouhat.

Budu Tě cítit, budu Tě chtít,
budu Tě hladit, budu Tě mít.
Jdu snít !
Autor lllhanus, 28.11.2009
Přečteno 661x
Tipy 15
Poslední tipující: vojtaz, Pythonissa__, susana načeva, vílí křídla.., Psavec, lexus, Vlk v rouše, Zefi, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Sním s tebou a rozhodně si to labužnicky užívám.Sladké,šípkové sny,sněhurko z literu:-)

19.12.2009 22:55:00 | susana načeva

snění je krásné...pěkně napsané ST.

29.11.2009 02:13:00 | Acham

Jen sni ...:-)

29.11.2009 00:27:00 | Zefi

Co není zakázáno - to je povoleno - a tady odhaleno.

28.11.2009 23:22:00 | Elisha

*st*je to dobré

28.11.2009 23:11:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí