Alkoholička

Alkoholička

Anotace: alhoholičkou lásky, než-li abstinentem citů...

Je tak jednoduchý prošukat se životem.
Co bych chtěla…bláhová.
……………..ach
Ach?!?..........................
Ty směšný pohyby a zvuky vůbec nejsou sexy.
Radši koukám na prázdnou flašku od metaxy…

Mrhání spermatem když stokrát za večer,
dá tý slečně napít…
…snad aby neměla žízeň.
Nechutnej princip,
nechutný bytosti co se jím sytí…
…je to k zblití,
tenhle způsob bytí…
… nežití…snad je chytí…
…strýček Syfilis.

……………..prázdno
Pusto prázdno……………
Vyšukám ti duši z těla…………
……..vždyť už žádnou nemáš!

……….vrrrrrrrrrrrr…………….

A proč tak nežiju?

Vždyť scházela by…
…scházela….
Kocovina!
….z Tvýho těla.
Který je jediný co tak voní.
….ne zatuchlinou těch všech směsí…
……………ale jen tou Tvojí……..

Abstinenční příznaky pijáků…
………..nic…………..
Leč já musím, musím víc….
………víc!!!!
…………………..Tebe…..
Symfonie mojí duše…
…..políbena múzou,
Chci odejít s lůzou…..
….za svobodou…..

….a tak radši zůstanu….
………………………………Alkoholičkou.
Autor Gamiani, 30.11.2009
Přečteno 553x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené ze života ST

06.12.2009 16:41:00 | Radek.oslov.Šafárik

...chtěl jsem říct...á kúúúrva,neřeknu...je to tam našlapáno...ST...za život ve svém stádiu

04.12.2009 07:48:00 | WAYWARD

wuaw :-o

30.11.2009 10:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí